En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

8.12.16

El PDEcat enceta etapa a Amposta amb Manel Masià com a president local

L'assemblea d'associats del Partit Demàcrata Europeu Català d'Amposta es va reunir el divendres dia 2 de desembre al vespre per escollir el primer president local del nou partit a la ciutat. La candidatura que pren la direcció local és l'encapçalada Manel Masià, que esdevé així el primer president local del PDECat d'Amposta. Masià, de 40 anys, és enginyer informàtic, màster en animació 3D i en direcció de comunicació, i es dedica al disseny, la comuncació i les noves tecnologies des del seu propi estudi de disseny; és militant de Convergència des del 2009 de la qual formava, i en continua formant, part de la Sectorial de Cultura. 

Ha recolzat la fundació del nou partit des dels inicis i ha rebut el suport de l'anterior direcció local convergent que ha presidit fins ara Annabel Marcos. En la nova executiva l'acompanyen 7 homes i dones, alguns de nova incorporació i altres que, com ell, militàven anteriorment a les files de Convergència i que s'han volgut sumar al repte de construir un nou projecte polític que recull el millor de l'anterior partit. Amb tots ells, segons va explicar Masià a l'assemblea local, "ens dedicarem a remar, remar i remar, perquè no tenim límits a l'hora d'escoltar a la gent i de treballar per fer una Amposta a la que moltes ciutats voldran seguir".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.