En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

19.12.16

El Parc de Nadal obrirà portes a Móra la Nova aquest divendres

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Móra la Nova ja ho té tot preparat per obrir portes el pròxim dia 23 de desembre d'una nova edició del Parc de Nadal. El Parc s'instal·larà al Pavelló firal els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.  Com cada any aquesta proposa vol oferir a través de diferents activitats una alternativa lúdica i pedagògica per als infants i nens i nenes aquestes vacances de Nadal. S'hi oferiran diferents tallers de treballs manuals així com inflables renovats i molt esportius. Com a complement a les activitats fixes del parc se n'han programat d'altres puntuals com ara l'actuació d'una pallassa que realitzarà globoflèxia el dia 4 de gener.

L'entrada al Parc té un preu de 2 euros, tant per a la sessió de matí com per a la de la tarda. Pel que fa a l'horari és de 9.00 a 13.00 hores al matí i de les 17.00 a les 20.00 hores a la tarda, excepte els dies 30 i 5 que només funcionarà de matí.AGENDA D'ACTIVITATS

20 de desembre

-16.30 h  Arribada amb carruatge del Pare Noël a la Pça. de l'Església, passeig amb carruatge pels carrers de la població amb arribada al Pessebre dels Pensaments, on recollirà les cartes dels infants i repartirà caramels. Visita a l'exposició i per finalitzar xocolatada per tots els assistents. Organitza: Ivan Escoda.

21 de desembre

-17.00 h  Biblioteca Municipal. Contacontes "El petit eriçó" amb Jordina Biosca. Col·labora: Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre.

-19.30 h  Casal Municipal. Concert de Nadal de l'alumnat d'ESO acompanyat del quartet de corda PRIORAT, sota la direcció del professor Ronald de Roeck. Organitza: Institut-Escola 3 d'Abril.

22 de desembre

- 10.00 h  Residència d'avis de Móra la Nova. Cantada de nadales per part
de la Coral de
l'IE 3 d'Abril.

-
9
.00 h
i 11h.
 Casal Municipal. Cantada de nadales, per part dels alumnes
i de la coral
de l'IE 3 d'Abril, rebuda del Patge Reial.
En acabar Jornada de portes obertes.
Organitza: IE 3 d'Abril, Col·labora: AMPA IE 3 d'Abril.

-19.30 h Escales de l'Església. Cantada de Nadales a càrrec dels alumnes de l'Aula Municipal de Música. Organitza: Aula Municipal de Música.

23 de desembre

-23, 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener. Parc Infantil de Nadal al Pavelló Firal. (els dies 30 i 5 sols horari de matí). Horari i preu: matins de 9 a 13h (2€) tardes de 17h a 20h (2€). Organitza: Regidoria de joventut.

24 de desembre

18.00 h Casal Municipal. Espectacle infantil i tronc de Nadal per a tots els nens i nenes que vulguin participar. Organitza: Comissió de festes. 23.50 h Sortida des de la porta de l'IE 3 d'Abril en processó dels nens i nenes de catequesi, representant: la Verge Maria, Sant Josep, l'àngel Gabriel, els pastors i el ruquet, fins l'església.

00.00 h Església Ntra. Sra. del Remei. Tradicional Missa del gall, cantada pel Cor Parroquial. Organitza: Parroquia de Móra la Nova. Col·labora: Cor parroquial i catequistes. 26 de desembre 19.00 h Casal Municipal. Cinefòrum per a tots els públics amb la pel·lícula "Del revés". Organitza: Associació Cultural Los Descarrilats.

26 de desembre

19.00 h Casal Municipal. Cinefòrum per a tots els públics amb la pel·lícula "Del revés". Organitza: Associació Cultural Los Descarrilats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.