1.12.16

EBREJOCS.CAT PRESENTA EL JOC DE TAULA ‘DESCOBREIX... LES TERRES DE L’EBRE’

Ebrejocs.cat, empresa creada pel jove emprenedor tortosí Marc Vericat, presenta aquest divendres, 2 de desembre a Tortosa, i el 5 i 7 de desembre a Amposta i Roquetes respectivament, el joc de taula "Descobreix... les Terres de l'Ebre", que ja és a la venda i pot ser el regal ebrenc d'aquest Nadal.

El joc consisteix en una maleta que, com a símbol del viatge que els jugadors fan per les poblacions ebrenques, inclou un tauler amb un mapa inèdit del territori ebrenc, il·lustrat per Toni Térmens, així com diferents fitxes de les rutes i diverses capsetes amb les corresponents preguntes per cada població, dos daus i un rellotge d'arena.

En aquesta primera edició, el joc, a més del tauler amb el mapa de les Terres de l'Ebre i les preguntes corresponents, s'inclou l'opció d'escollir una segona cara del tauler centrada en les poblacions de Tortosa, Amposta i Roquetes, feta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, amb les corresponents preguntes sobre cadascuna d'aquestes poblacions. Així els compradors podran escollir entre alguna d'aquestes poblacions a més del joc general sobre les Terres de l'Ebre.

Cal afegir que la maleta del joc "Descobreix... les Terres de l'Ebre" conté un relat exclusiu de l'escriptora Francesca Aliern on explica com va començar el projecte mitjançant una història que inclou els dotze personatges creats expressament per al joc.

Segons ha explicat Marc, "el projecte neix dels sentiments ebrencs que ens han transmès els nostres pares i avis i del nostre afany per donar a conèixer les Terres de l'Ebre tant dins com fora de casa". El creador de la iniciativa ha afegit que "és un joc per jugar en família i amics, amb preguntes diferenciades per als més petits i el més grans, on a mesura que es va recorrent per les rutes establertes al mapa-tauler, els participants només poden avançar si responen correctament les preguntes". Marc ha afegit que "les preguntes del joc permeten aprendre i conèixer, de forma lúdica, la realitat cultural, històrica i social de casa nostra".

Marc ha agraït "el suport rebut de diverses institucions i empreses durant el procés de creació i disseny del joc", i ha avançat que "com passa amb els ja populars puzles personalitzats, el joc 'Descobreix... les Terres de l'Ebre' també permet, a partir d'un determinat nombre d'exemplars, la personalització de la segona cara  amb preguntes i punts d'interès ja sigui d'una institució, empresa o particular".

El joc "Descobreix... les Terres de l'Ebre", i les corresponents versions dedicades a Tortosa, Amposta i Roquetes, ja és a la venda, amb un preu de trenta euros, i es pot adquirir als diferents punts de venda que es faran públics a www.ebrejosc.cat, a https://www.facebook.com/ebrejocs.cat i també mitjançant els telèfons 617 127 785 - 678 354 587 i a l'adreça electrònica ebrejocs.cat@gmail.com. A més, cal destacar que Ebrejocs.cat destina un euro de cada joc venut a una entitat social de les Terres de l'Ebre.

Ebrejocs.cat és una empresa ebrenca, nascuda l'any passat, amb l'objectiu inicial de crear puzles personalitzats. Amb la creació i producció del joc "Descobreix... les Terres de l'Ebre", Ebrejocs.cat fa un nou pas endavant per aconseguir el seu objectiu fundacional: donar a conèixer les Terres de l'Ebre arreu del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.