En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

30.12.16

Cavalcada de Reis a Móra d'Ebre

El dijou dia 5 de gener, a les 18.15 hores, s'iniciarà la cavalcada de Reis a Móra d'Ebre. La benvinguda als Reis d'Orient tindrà lloc al Pont de les Arcades, a l'alçada de l'avinguda de les Comarques Catalanes.

La cavalcada reial comptarà amb l'acompanyament de la Banda de l'Escola Municipal de Música i Dansa i els Tabalers de la Colla de Diables Sheron, i passarà pels carrers d'Antoni Asens, del Dr. Peris, de Bonaire, de les Comarques Catalanes, d'Antoni Asens i de la Barca fins arribar a la plaça de Baix.

A la plaça de Baix tindrà lloc la salutació dels Reis d'Orient i l'adoració al pessebre. En acabar, ses majestats pujaran al balcó de l'Ajuntament per a fer els parlaments, moment en què se'ls farà entrega de les claus del poble per part de l'alcalde. Joan Piñol.

Tot seguit, a les escales de l'Església, els Reis i els patges reials rebran els xiquets de la població i els repartiran obsequi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.