9.11.16

Treball, Afers Socials i Famílies presenta el procés participatiu "Construïm un nou país amb valors" a les Terres de l'Ebre

El Palau Abària de Tortosa acollirà dijous al matí la roda de premsa de presentació del procés participatiu "Construïm un nou país amb valors". El director general d'Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i el responsable del programa Civisme i Valors, Jaume Forés, exposaran el projecte i donaran a conèixer les sessions de treball que se celebraran arreu del territori els propers mesos. També els acompanyarà la directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, Rosanna Fatsini.

 

"Construïm un nou país amb valors" és un procés d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Promoguda per la Generalitat de Catalunya, aquesta iniciativa pretén construir el futur a través de la introducció d'iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, entre ciutadans i ciutadanes.

 

El projecte té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya i poder d'aquesta manera valorar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir entre tots i totes. Aquesta informació posteriorment es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d'Estudis d'Opinió.

 

En el marc d'aquest procés participatiu, s'han organitzat 36 sessions de treball arreu del territori, aprofundint així en els mecanismes de democràcia participativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.