10.11.16

Salut presenta el programa ‘Pren-te el pols’ a les Terres de l’Ebre

El programa Pren-te el pols pretén conscienciar la ciutadania de la importància de prendre's el pols de forma periòdica per prevenir l'ictus, la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes.


La campanya Pren-te el pols es presentarà el proper dilluns, 14 de novembre, per informar sobre la seva posada en marxa, quins centres s'hi ha adherit i com es pot beneficiar la ciutadania.


Així, el director territorial de Salut, Ismael Piñas, juntament amb el director del Pla de la malaltia vascular cerebral, Miquel Gallofré; el metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària de l'ICS, José Luis Clua i el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Joaquim Nolla, donaran a conèixer la campanya en la roda de premsa que tindrà lloc a les 11.00h a la seu dels Serveis Territorials de Salut de les Terres de l'Ebre (c. La Salle, 8, Tortosa)


Es calcula que entre un 8% i un 10% de la població de més de 60 anys té arítmia. A les Terres de l'Ebre, s'estima que 1.100 persones en tenen i no ho saben. La campanya Pren-te el pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.