29.11.16

Presència destacada d’ebrencs a la nova Permanent Nacional de les JERC

 
Les Joventuts d'Esquerra Republicana van celebrar el cap de setmana passat el 26è Congrés Nacional a Benicarló, on es va aprovar la ponència política que traça les línies mestres a seguir durant els propers dos anys per tal d'avançar cap a la llibertat nacional. Aquesta era la primera vegada el màxim òrgan de les JERC que congrega a tota la militància de l'organització i se celebra cada dos anys, es convocava fóra de Catalunya.
 
En el marc del Congrés, les JERC van escollir una nova Permanent Nacional, encapçalada per Pau Morales com a portaveu nacional de l'organització. La canareva Anna Chillida i el morenc Àlex de la Guia formaran part d'aquesta nova Permanent. Chillida serà la nova Secretària d'Educació, mentre que Àlex de la Guia serà el nou Secretari d'activisme i mobilitzacions.
 
La cloenda del Congrés Nacional de les JERC va comptar amb la presència del secretari adjunt d'Esquerra Republicana, Lluís Salvadó i del regidor de Benicarló i president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà. Les jornades van congregar més de 300 joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.