23.11.16

Ports de la Generalitat participa a l'International Cruise Summit per impulsar el tràfic de creuer


Ports de la Generalitat


El turisme és un sector econòmic clau per Catalunya i l'activitat de creuers té un paper estratègic per impulsar l'economia i generar ocupació. En aquest context, el  congrés International Cruise Summit és un punt de trobada on anualment es debat el present i el futur de la indústria de creuers, que se celebra a Madrid del 22 al 23 de novembre.

 

En aquest simposi participen el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez i Comes, acompanyat de la responsable de Creuers, Maria Cano, i la tècnica de Creuers del patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Anna Barceló. Les dues institucions mantindran trobades amb els principals representants del sector creuerístic per promoure els ports de Palamós (Baix Empordà), Roses (Alt Empordà) i Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i les seves destinacions, com a receptors de turistes de creuer a la Costa Brava i al Delta de l'Ebre. En aquesta cimera, Joan Pere Gómez, ha dit:"Aquestes jornades són molt positives i serveixen per continuar posicionant i donant creixement als ports de la Generalitat que reben tràfic de creuers".

 

Sisena edició

 

En aquest fòrum assisteixen autoritats portuàries de l'Estat espanyol i la resta d'Europa, responsables del turisme local, proveïdors, operadors d'excursions, consignataris, agents de viatge, consultors, associacions i professionals del sector de creuers per debatre d'una indústria que genera més de 24 milions de passatgers arreu del món. Experts assistents al simposi han anunciat que, segons les previsions, el sector de creuers creixerà un 6% a la Mediterrània en els pròxims anys.

 

Aquesta és la sisena edició del simposi en què s'han donat cita en aquest simposi grans línies internacionals de creuers com Costa Crociere, Azamara Club Cruises, Crystal Cruises, Pullmantur Group, Star Clippers i Tui Cruises.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.