25.11.16

Obertes les votacions per triar l'obra guanyadora del primer Premi Ribera Art 2016


Fins diumenge dia 27 a les dotze de la nit es pot votar, a través de la pàgina de Facebook de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, quina és la millor obra de les tretze que s'han presentat a la primera edició del Premi Ribera Art 2016. Unes propostes elaborades per joves d'entre 15 i 35 anys que han treballat sobre el tema de la solidaritat, proposat des del Consell com a eix central del premi.

Actualment, totes les obres ja es troben exposades al vestíbul de l'Escola d'Art i Disseny de Móra la Nova i la guanyadora s'elegirà a través de la votació popular a través de Facebook i sota el criteri d'un jurat. D'aquesta manera, la més votada a la xarxa social tindrà un punt més a l'hora de ser valorada pels experts durant la trobada que mantindran dilluns dia 28 de novembre.

El jurat, format per representants del Consell Comarcal, l'Escola d'Art i Disseny de Móra la Nova i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre tindrà en compte, a l'hora de triar la proposta guanyadora, la concreció del motiu, la qualitat, l'originalitat i la tècnica. Un cop seleccionada l'obra que s'emportarà el premi, es publicarà al web de Joventut i a les xarxes socials perquè qualsevol persona la pugui utilitzar lliurement. El Consell Comarcal, a més, podrà utilitzar aquesta imatge de manera institucional per felicitar les festes nadalenques i l'any nou.

Ribera Art 2016

Aquest certamen serveix per renovar el concurs de postals de Nadal que s'havia fet durant els darrers anys per donar-li un nou impuls entre el jovent de la comarca. Un guardó dotat amb 250 euros que vol posar en valor el potencial artístic de la comarca i es vol convertir en un incentiu per als joves, de manera que promogui la creació d'un producte pensat per posar al mercat i ser competitius.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.