3.11.16

Móra d’Ebre serà la població amfitriona del Roger Awards durant el 2017

Móra d'Ebre serà el municipi amfitrió del certamen multisectorial ebrenc del Roger Awards, lo que significarà, entre d'altres coses, que La Llanterna acollirà la gala final.

El ritme de l'organització que fa possible el certamen multisectorial de les Terres de l'Ebre continua treballant per desenvolupar, cada edició més, un format diferent i especial per aconseguir aproximar-se a tot el teixit associatiu, empresarial i individual de tot el territori. La quarta edició, amb la que Roger Awards es marca com objectiu consolidar el format, comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Móra d'Ebre gràcies a l'acord que ha arribat la organització amb l'alcalde, Joan Pinyol, per fer de Móra d'Ebre el municipi amfitrió d'aquesta cita obligada al territori.

Joan Pinyol: "Ens honora que la organització hagi elegit el nostre municipi per acollir una gala d'aquestes característiques. Ens complau que una vegada més Móra d'Ebre faci aquest paper de cap i casal, i que pugui encabir un esdeveniment tan important a les Terres de l'Ebre i també d'alguna manera posar de manifest el valor i la riquesa del teixit associatiu d'aquestes comarques."

El director d'aquest projecte, Jaume Vives, declarava també que veia la necessitat de fer rotatiu aquest certamen i aconseguir, amb això, que rellevés el certamen per l'espai que ho acollís i, per tant, que la capital d'una de les quatre comarques de l'Ebre fos amfitriona era una eina per tirar-ho endavant.

Jaume Vives: " Enguany hem pensat, de la mateixa manera que el format "Genial" va donar temàtica al fil conductor de la darrera edició, fer una temàtica galàctica que ha generat certa confusió. De galàctica, l'aire el tindrà però en realitat el que marcarà aquest fil conductor serà la gent que actuarà i de la manera que la farà."

Durant les declaracions també ha assegurat que qui continuarà presentant la gala seran la parella d'escena conformada per Sandra Fortuño i Roger Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.