11.11.16

Móra d'Ebre celebra la tercera edició de la Festa de l'Esport Local

L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha organitzat aquesta nit per tercer any consecutiu la tercera edició de la Festa de l'Esport Local, en el decurs de la qual s'han lliurat els guardons al millor esportista, al millor club i a la millor entitat esportiva del municipi durant el 2016. El millor esportista ha sigut nomenat el veterà Julián García Saladié, com a reconeixement a una dilatada trajectòria en diferents disciplines i entitats esportives del municipi. L'equip cadet femení del Club Nàutic de Móra d'Ebre ha aconseguit el guardó al millor club i la Penya Blaugrana de la població ha sigut proclamada millor entitat local de l'any.

A banda d'aquests guardons, l'Ajuntament ha fet uns reconeixements especials a l'esportista de força Carlos Demattey Montagut i al pescador esportiu Àngel Sáez Cambredo, tots dos amb un brillant palmarès en les seues respectives disciplines. També s'ha lliurat un reconeixement especial a títol pòstum a Antonio Latorre Ortega, una persona que es va distingir per la seua implicació amb el Club Esportiu Olímpic (futbol).

La Festa de l'Esport ha lliurat altres reconeixements als esportistes nominats: Manuel Usach Sancho (ciclisme), Marçalenc Solé Hernández (petanca), Oxana Bonjorn Girós (atletisme) i Daniel Mihai Ionescu (judo). Quant a clubs esportius, també s'ha reconegut la tasca dels nominats Club de Futbol de Veterans, Club Futbol Sala Benjamí (col·legi Lluís Viñas), Equip de Futbol Sala Pre-benjamí Santa Teresa i Equip de Competició del Club Judo Móra. Finalment, en la categoria de¡entitats, tècnics i directius, els nominats reconeguts han sigut Miguel Pérez Sánchez (futbol), Bruno Ribera Ruiz (esport escolar), Germán Mata Gonzálvo (futbol sala) i Marçalenc Solé Hernández (futbol).

L'acte ha tingut lloc al teatre La Llanterna davant de 300 persones. L'ha presidit l'alcalde, Joan Piñol, acompanyat de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim. La festa ha acabat amb una exhibició de ball acrobàtic i un aperitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.