5.11.16

La Xarxa Amposta acaba l'any amb l'obra 'Plors de cocodril'

El grup Xarxa Amposta finalitzarà la programació de la temporada de teatre infantil 2016 amb la companyia LA PERA LLIMONERA i la seva obra 'Plors de cocodril'. Serà aquest dissabte 12 de novembre, a les 18.00 h al Teatre de la Lira Ampostina, i el preu de l'entrada serà de 5€ pel soci Xarxa i de 6€ pel no soci. Després de tres anys d'inactivitat aquest 2016 el grup Xarxa Amposta ha reprès la programació amb cinc espectacles i aviat anunciarà la programació pel 2017.

LA PERA LLIMONERA és una companyia creada l'any 1993 que ha realitzat més de 2.000 actuacions amb espectacles tant recordats com "RUCS, La Maledicció del Bruixot" o  "Llorenç de l'Àvia i la Catifa Voladora", obres que va presentar fa anys a Amposta de la mà de la Xarxa. Aquesta companyia s'ha caracteritzat des dels seus inicis per la posada en escena d'espectacles de creació a partir del joc teatral dels joglars, clowns i bufons, i utilitzant la improvisació com a base, fet que els ha permès consolidar un estil propi, amb textos, senzills i directes, plens de jocs de paraules, complementats pel gest i la imatge.

'Plors de cocodril' és la darrera obra de la companyia i planteja una situació ben curiosa. Un 'silenci de son' omple l'estança dels 'cocodrils', els més petits d'una escola bressol. Algú entra. Qui és? La Senyoreta? No, és un electricista. Li sona el telèfon. Algú comença a plorar! Els seus plors en desperten un altre, i una altra, i una altra. Ha de retornar el silenci inicial a l'estança. Com s'ho farà ? Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estaran assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.