29.11.16

LA TAPA “COSTELLA LACADA” , DE LA BRASERIA 4 CAMINS, GUANYADORA DE LA TERCERA EDICIÓ DEL ATORTOSA DTAPESAvui dia 29 de novembre de 2016, a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa, ha tingut lloc l'acte de cloenda de ATORTOSA DTAPES'16 amb la presència del tinent d'alcalde de Tortosa, autoritats, principals patrocinadors, associació PlatiGot, establiments participants, els guanyadors del sorteig  del lots de productes autòctons lliurats pels patrocinadors, així com la primera persona que va degustar les 38 tapes de les quatre rutes existents en aquest edició, amb un temps record.


Ha presidit l'acte José Mª Chavarría, president de la Cambra, que ha estat l'encarregat  del lliurament del diploma  a Palmira Martins, xef de la Braseria 4 Camins, per l'elaboració i presentació de la tapa "Costella Lacada" i que ha estat guanyadora (en votació popular) de la MILLOR TAPA de la tercera edició de ATORTOSA DTAPES'16.


Les altres tapes guanyadores, per les diferents rutes, han estat "Niu de l'Horta del Pimpí" del Restaurant La Torreta de Remolins (Casc Antic), "La Mar Salada" del  Bar Restaurant Cristal (Centre), "El Secret de Tanins" de Tanins Vinoteca (Ferreries) i "Melós de vedella amb salsa Teriyaki i cruixent de tomàquet" del Restaurant Lo Safareig (Temple).


La tapa més votada mitjançant l'APP de la Campanya ha estat "Postre Ebrenc" de Georgina la Xertolina.


Menció especial del GRUP DAMM, amb "La millor tapa marinada amb cervesa DAMM" al "Mini Caneló Mar i Muntanya" del Bar Manolitos (Centre).


Després de l'agraïment, per part de l'organització,  al espònsor oficial GRUP DAMM, juntament amb els patrocinadors Exclusivas La Plana, Frigorífics Lluís, Germans Marin, Grup Balfegó, Mel Muria, Miquel Alimentació, Mistral Bonsai, Repsol i Sant Josep Vins, el President de la Cambra va felicitar a tots els establiments participants per la seua professionalitat i complicitat en aquesta nova edició amb les 71.326 tapes servides. Una xifra record que posiciona ATORTOSA DTAPES'16 com una de les principals Rutes de Tapes de Catalunya.


Per finalitzar, Emili Lehman, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tortosa ha fet la cloenda destacant la consolidació d'aquesta iniciativa organitzada per una institució com la Cambra de Comerç i que és un dels elements dinamitzadors que fa gran la ciutat de Tortosa. Ha afegit l'interès que té l'activitat per part del sector que cada cop es veu més reforçada amb més establiments participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.