29.11.16

La pintora britànica Amanda Collelldevall exposa els paisatges ebrencs al centre EbreTerra

El conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, i l'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, han inaugurat avui a EbreTerra l'exposició de pintures de l'artista britànica Amanda Collelldevall.

Aquesta pintora, resident a Benifallet des de fa gairebé una dècada, presenta quaranta pintures de paisatges del Baix Ebre i la Ribera d'Ebre, que es podran visitar durant els pròxims tres mesos a la sala d'exposicions del centre d'inspiració turística. Benifallet, Miravet i el riu protagonitzen bona part de l'obra pictòrica exposada.

Amanda Collelldevall, de pare català, dirigeix una galeria d'art a Benifallet, localitat on ha fet en els últims anys diverses intervencions artístiques com els mosaics dels antics safareigs públics i els de les escales de l'ermita o la nova senyalització turística.

El conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, ha explicat que aquesta exposició és la segona que forma part del cicle que donarà a conèixer, des d'EbreTerra, artistes i municipis de la comarca del Baix Ebre. Aquesta sèrie es va iniciar amb la pintora Tere Navarro, de Deltebre, i continuarà després d'Amanda Collelldevall, amb l'artista camarlenc Adolfo Comes.

Els horaris de visita de l'exposició són de dimarts a diumenge de 9.00 a 14.30 hores i dissabte, també de 16.00 a 18.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.