En portada

L'atleta Oxana Bonjorn, millor esportista de Móra d'Ebre 2017

El 17 de novembre va tindre lloc a La Llanterna, teatre municipal de Móra d'Ebre, la quarta edició de la Festa de l'Esport local. Du...

29.11.16

La pintora britànica Amanda Collelldevall exposa els paisatges ebrencs al centre EbreTerra

El conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, i l'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, han inaugurat avui a EbreTerra l'exposició de pintures de l'artista britànica Amanda Collelldevall.

Aquesta pintora, resident a Benifallet des de fa gairebé una dècada, presenta quaranta pintures de paisatges del Baix Ebre i la Ribera d'Ebre, que es podran visitar durant els pròxims tres mesos a la sala d'exposicions del centre d'inspiració turística. Benifallet, Miravet i el riu protagonitzen bona part de l'obra pictòrica exposada.

Amanda Collelldevall, de pare català, dirigeix una galeria d'art a Benifallet, localitat on ha fet en els últims anys diverses intervencions artístiques com els mosaics dels antics safareigs públics i els de les escales de l'ermita o la nova senyalització turística.

El conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, ha explicat que aquesta exposició és la segona que forma part del cicle que donarà a conèixer, des d'EbreTerra, artistes i municipis de la comarca del Baix Ebre. Aquesta sèrie es va iniciar amb la pintora Tere Navarro, de Deltebre, i continuarà després d'Amanda Collelldevall, amb l'artista camarlenc Adolfo Comes.

Els horaris de visita de l'exposició són de dimarts a diumenge de 9.00 a 14.30 hores i dissabte, també de 16.00 a 18.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.