29.11.16

La Fundació Agroterritori organitza demà una jornada a Tortosa sobre prospectiva agroalimentària de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

La Fundació Agroterritori, integrada per Unió de Pagesos i la Universitat de Girona, juntament amb la Fundació Pagesia de Catalunya, organitza demà a Tortosa la jornada tècnica Prospectiva agroalimentària de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. La jornada se centra en la presentació de l'operació Plataforma per l'impuls del sistema agroalimentari innovador, que Agroterritori portarà a terme en el marc del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) EbreBiosfera.

 

Programa

10.30 h. PECT EbreBiosfera per un canvi del model econòmic de Terres de l'Ebre (Josep Aragonès, director tècnic del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre).

10.45 h. Plataforma per l'impuls del sistema agroalimentari innovador (Cristina Tous, tècnica de la Fundació Agroterritori).

11.00 h. Plans alimentaris locals: ordenació territorial de l'alimentació (Josep Montasell, Comissió Tecnicocientífica d'Agroterritori).

11.45 h. Reptes del sector alimentari: rol dels productes del territori en la nutrició i la salut(Francesc Puiggròs, coordinador científic del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut-EURECAT).

12.30 h. Empremta del paisatge en el territori (Jaume Salvat, investigador al Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci).

13.15 h. Debat.

13.45 h. Cloenda de la jornada (Ferran Grau, director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a les Terres de l'Ebre).

 

 DIA / HORA: Demà, dimecres 30 de novembre, a partir de les 10.30 h

LLOC: Aula Magna del Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili de Tortosa

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.