17.11.16

La consellera Munté inaugura la XX Fira de l'Oli Novell, dels cítrics i del comerç i les XIX Jornades Gastronòmiques de Santa Bàrbara

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, inaugurarà demà divendres la XX edició de la Fira de l'Oli Novell, dels cítrics i del comerç, que també és el tret de sortida de les XIX Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli a Santa Bàrbara (Montsià).

 
La consellera arribarà a les 18.00h a l'Ajuntament de Santa Bàrbara on, acompanyada de l'alcalde, Alfred Blanch; regidors i representants d'entitats locals, signarà el llibre d'honor del consistori.
 
Seguidament, Munté es traslladarà fins al Poliesportiu Municipal on inaugurarà la XX Fira de l'Oli Novell, dels cítrics i del comerç, una de les fires especialitzades del món de l'oli més importants de les Terres de l'Ebre, que coincideix amb la celebració de les XIX Jornades Gastronòmiques. Posteriorment, la consellera clourà la jornada amb un parlament i visitarà els expositors de la fira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.