25.11.16

Ensenyament homenatja una cinquantena de docents jubilats aquest 2016 a les Terres de l'Ebre


Foto de família en l'homenatge als docents ebrencs jubilats aquest 2016
La seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament acollia ahir dijous, 24 de novembre, l'acte d'homenatge als mestres i professors que s'han jubilat aquest proppassat curs. Aquest acte, que s'ha institucionalitzat els darrers anys, són un reconeixement i un agraïment a tots i totes les docents de les Terres de l'Ebre que aquest setembre passat ja no es van tornar a incorporar a les aules.
 
En concret, aquest curs passat van ser 52 els mestres i professors que es van jubilar a les comarques ebrenques i als quals la comunitat educativa els
ha volgut avui reconèixer la tasca portada a terme al llarg de molts anys dedicats a la docència. En aquest sentit, la directora territorial d'Ensenyament, Manolita Cid, ha fet elogi de l'esforç, la implicació i la dedicació que els homenatjats han mostrat al llarg de la seva vida professional. Cid ha destacat la vocació que sempre han esgrimit els docents del nostre territori, "donant prestigi a l'educació, a l'escola i a la professió, i transmetent no només coneixements, sinó també valors de la màxima importància per al creixement personal i cultural de l'alumnat".
 
L'acte ha estat amenitzat amb l'actuació dels alumnes de l'Institut Joaquín Bau, que amb música i dansa han volgut sumar-se a aquest simbòlic homenatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.