4.11.16

El vicepresident del govern, Oriol Junqueras, presideix la XXVIII edició dels Guardons de la Pesca catalana


Demà dissabte, 5 de novembre, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, presidirà l'acte de lliurament dels XXVIII Guardons de la Pesca Catalana. Acompanyaran el vicepresident la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, el director general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat, Sergi Tudela, el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, i el delegat del govern català a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès.
 
L'acte tindrà lloc a les 19 hores, al Museu de la Mar de Sant Carles de la Ràpita. A continuació, el vicepresident es traslladarà fins al Pavelló firal, on se celebrarà la Nit de la Pesca Catalana, que organitza la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita.
 
Abans de l'acte dels Guardons de la Pesca catalana, el vicepresident visitarà dos ajuntaments de la comarca. En primer lloc, anirà a l'Ajuntament de Roquetes, on mantindrà una reunió amb el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), presidit per l'alcalde del municipi, Paco Gas. Junqueras arribarà a les 16 hores i, abans de començar la trobada, signarà el Llibre d'Honor del consistori. En acabar, cap a les 17 hores, atendrà els mitjans de comunicació. Els gràfics podran prendre imatges de l'arribada, la signatura i la reunió.
 
Tot seguit, cap a les 17:45 hores, es desplaçarà a l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, on també té previst signar el Llibre d'Honor i mantenir una breu trobada amb l'alcalde, Josep Caparrós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.