25.11.16

EL PSC D’ALCANAR DENUNCIA QUE L’AJUNTAMENT ORGANITZI UN ACTE PARTIDISTA QUE ACOLLIRÀ UN EQUIPAMENT MUNICIPAL


El portaveu del PSC a l'Ajuntament d'Alcanar, Albert Alarcón, ha denunciat aquest dijous que el consistori organitzi institucionalment una xerrada-col·loqui de caràcter partidista que acollirà, a més, un equipament municipal.

 

El regidor socialista es refereix a la xerrada sobre la República Catalana que el diputat del grup de Junts pel Sí, Lluís Llach, protagonitzarà demà divendres al casal trinitari Bel d'Alcanar en un acte polític organitzat per l'Ajuntament.

 

"No tenim res a dir en relació a què Junts pel Sí decideixi organitzar aquest acte polític. Ara bé, el que ens sembla improcedent és que un acte de caràcter plenament partidista sigui organitzat institucionalment per l'Ajuntament d'Alcanar. A Alcanar, com a la resta del país, hi ha diferents sensibilitats, punts de vista i opinions polítiques i no ens sembla adient que l'Ajuntament que ens representa a tots organitzi un acte que haurien de convocar les agrupacions dels partits de la coalició electoral de Junts pel Sí. No és lògic com tampoc ho seria que el consistori organitzés un acte de propaganda política sobre el federalisme, per posar un exemple."

 

Finalment el portaveu socialista ha reiterat la defensa socialista de les societats obertes, tolerants i democràtiques que incorporen diferents sentiments d'identitat nacional que han de conviure amb respecte a totes les sensibilitats. "Els socialistes respectem plenament tant als ciutadans d'Alcanar que se senten independentistes com als que no ho són amb la convicció que cal sumar els esforços de tots per assolir una societat líder en benestar social i progrés, tal i com nosaltres sempre hem defensat."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.