17.11.16

El Consell Comarcal impulsa la creativitat culinària entre els restauradors professionals del Baix Ebre

 

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha clausurat el segon Seminari de Creativitat Culinària amb producte de proximitat, que s'ha desenvolupat en cinc sessions a l'espai de cuina d'EbreTerra, a Deltebre. Més d'una vintena de restauradors professionals han assistit a aquest seminari dirigit per la cuinera Margaret Nofre i organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant.

En l'acte de clausura, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, acompanyat pel conseller comarcal de Turisme, José Emilio Bertomeu, ha destacat la importància d'aquests seminaris per tenir a la comarca cuiners cada cop més competitius. "Si volem oferir als nostres visitants un servei de qualitat és de vital importància que les empreses siguin competitives i apostin per la creativitat i la innovació adaptant-se a la demanda dels nous clients", ha apuntat Daniel Andreu.

Aquest segon seminari titulat 'El paisatge a taula' ha estat dedicat a la cuina elaborada amb els productes de la ribera, de l'horta, del secà i de la muntanya típics d'aquesta època de l'any amb la finalitat de reflectir-los d'una manera diferenciada, singular, atractiva i innovadora a la taula.

Els seminaris de Creativitat Culinària amb producte de proximitat han estat programats amb l'objectiu d'oferir als restauradors del Baix Ebre els coneixements i l'experiència necessària per potenciar la utilització dels productes del nostre territori, tot descobrint noves formes de cuinar i de presentació de plats a la taula per obtenir un valor afegit diferenciador.

 Els Seminaris de Creativitat culinària han estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.