25.11.16

Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, 24 de noviembre de 2016 Institut Terra Alta

La commemoració del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones 2016 va tindre lloc el dia 24 de noviembre a l' Institut Terra Alta de Gandesa. La celebració es va iniciar amb la intervenció de dos alumnes de l'institut, que van efectuar la presentació de l'acte.

 Ricard Marrugat, director de l'Institut Terra Alta de Gandesa, va donar lla benvinguda i, seguidament va efectuar el seu parlament  Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta. Carme Valls, coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre, va pronunciar unes paraules prèvies a la lectura del manifest de la jornada, que enguany va anar a càrrec de Mercè Gil Niella, presidenta del Col·lectiu de Dones Bàrbara, d'Horta de Sant Joan.

En acabar, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Terra Alta de Gandesa van representar l'obra teatral 'La festa', amb el text original de Marga Julià i dirigida per Mercè Guirao. La commemoració va finalitzar amb l'actuació musical "El Cor del l'Institut batega fort contra la violència de gènere", a càrrec dels alumnes de l'Institut Terra Alta de Gandesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.