22.11.16

Control policial de transport escolar a RoquetesEn el marc de la campanya intensiva de vigilància de transport escolar i de menors que aquesta setmana coordina el Servei Català de Trànsit (SCT) amb les Policies de Trànsit de Catalunya, demà dimecres 23 de novembre, la Divisió de Trànsit dels Mossos d'Esquadra realitzarà un control preventiu al municipi de Roquetes (Baix Ebre).

 

Concretament, els mitjans de comunicació podran assistir al control que els agents realitzaran a les 07.30 h del matí a l'IES Roquetes, situat al carrer  Romanyà, 22 d'aquesta població. El sergent Carles Ferran farà declaracions sobre l'operatiu.

 

En el control es comprovaran les condicions tècniques, administratives i del servei dels vehicles de transport escolar i de menors i en aquest sentit es vigilarà si disposen de l'autorització administrativa específica per realitzar el transport escolar, la utilització dels sistemes de seguretat passiva per part dels infants, si es disposa d'una plaça o seient per a cada infant, el compliment de les parades o itineraris fixats, o bé si es viatja sense acompanyant de transport escolar. També es comprovaran els aspectes relacionats amb les condicions del vehicle com l'antiguitat, les prescripcions tècniques d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, així com no disposar del rètol indicatiu de transport escolar, entre d'altres.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.