En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

3.10.16

Unió de Pagesos demana a la ministra d’Agricultura que no retalli el pressupost estatal per a l’assegurança agrària

Unió de Pagesos va demanar ahir a la ministra d'Agricultura, Isabel García Tejerina, en una reunió mantinguda en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida, que el Ministeri no retalli la seva aportació a la subvenció de l'assegurança agrària que s'ha aplicat aquest any, tal com preveu l'esborrany de decret del Ministeri. 

El Ministeri d'Agricultura té la intenció de disminuir en 10 punts la seva part de la subvenció per a assegurances agràries, cosa que suposarà, en el cas d'un productor de fruita dolça, un increment del 25% del cost de l'assegurança. Així, una assegurança per a fruita dolça que el 2015 va costar 10.000 euros, aquest any en costaria 12.500.

El cost de l'assegurança agrària s'incrementaria un 25% perquè també inclouria la disminució de l'aportació que faria el Departament d'Agricultura en l'apartat de subvencions. El Departament subvenciona un percentatge de l'aportació estatal, i al ser aquesta inferior també ho seria la de l'administració catalana.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.