12.10.16

Una seixantena d'autors participaran en les XI Jornades de les Lletres Ebrenques Amposta 2016

Una seixantena d'autors participaran, del 19 al 22 d'octubre, a les onzenes Jornades de les Lletres Ebrenques Amposta 2016, que organitza l'Ajuntament d'Amposta a través de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. Unes jornades que tal i com ha explicat la bibliotecària Joana Serret, tenen per objectiu, "posar en contacte els autors i editors del territori". L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha volgut destacar l'aposta ferma del consistori "en l'impuls de les activitats culturals". "Molts cops es visualitza la cultura com una despesa, però nosaltres la visualitzem com una inversió", ha destacat Tomàs.

Entre els noms destacats del programa i el de Víctor Amela, que impartirà la conferència 'Periodisme i Literatura' el divendres 21, o el de Care Santos, que participarà a la trobada del Club de Lectura Cafè-Tertúlia, per comentar l'obra 'Desig de Xocolata'. "Són dos autors que compten amb un Premi Ramon Llull", ha destacat la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí.

El programa inclou espectacles, com l'obra de teatre de la companyia Terra Baixa 'Depressió', escrita per Estela Ferré, i en homenatge a aquesta autora, o l'espectacle de clausura Naqba, un espectacle de dansa i trapezi sobre l'obra 'Camins de nit', de Sebastià J. Arbó. També taules rodones amb la participació d'autors consolidats com Andreu Carranza, Miquel Esteve, Toni Orensanz o Cinta Arasa, i d'altres que just acaben de publicar. I activitats en commemoració dels 400 anys de la mort de Shakespeare o dels VII centenari de la mort de Ramon Llull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.