En portada

Lo Pati inaugurarà dissabte “Llots i Torbes” una exposició que posa de relleu la trajectòria artística de Mari Chordà

Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre està muntant aquests dies la que serà l'exposició més potent de l'any i sens dubte una...

2.10.16

Presentació de la publicació del darrer premi Artur Bladé i Desumvila

La Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre acollirà l'acte de presentació  de la darrera obra guanyadora del XVII Premi d'Assaig Artur Bladé i Desumvila 'Muletes i llaguts. La tradició fluvial a Móra d'Ebre', de Joan Pujol i Ivan Salvadó, tots dos veïns de Móra d'Ebre vinculats al Club Nàutic de la població. 

L'acte tindrà lloc el dia el 13 d'octubre, a les 20.00 h, i anirà a càrrec de Vicente García Sánchez-Delgador, professor i investigador sobre embarcacions fluvials.

L'obra de Pujol i Salvadó significa "una aproximació a les embarcacions tradicionals de Móra d'Ebre, especialment les muletes i els llaguts". Un estudi que "contribuïx a la preservació i posada en valor d'un patrimoni col·lectiu que ha configurat la societat del territori". Es tracta d'un volum de 140 pàgines, amb abundant material fotogràfic, que constituïx el número 13 de la col·lecció d'estudis comarcals El Daliner, editada del CERE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.