31.10.16

Ports renova les casetes dels pescadors de l'Ametlla de Mar


TES

De dreta a esquerra, Gómez, Gaseni i Brull, aquest dilluns, davant de les casetes reformades.

Ports de la Generalitat ha reformat les casetes dels pescadors al port de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) per donar millor servei als pescadors ja que aquesta és una activitat cabdal del municipi. L'adequació dels magatzems s'ha executat en un termini  de dues setmanes i ha tingut un pressupost d'11.500 euros.

 

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, acompanyat de l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i del patró major de la Confraria de Pescadors, Miquel Brull, ha visitat aquest dilluns les casetes de pescadors renovades recentment. Durant la visita, Gómez ha dit "els pescadors per a mi són una prioritat i per això he volgut que la primera inversió de la Cala es destinés a les casetes dels pescadors".

 

Les casetes dels pescadors són els locals adjacents a la llotja que té el sector pesquer per guardar els seves eines. Els treballs han consistit en l'adequació i impermeabilització de les cobertes de les casetes amb un material especial per millorar el seu aïllament. La coberta del pati s'ha construït de nou i l'acabat s'ha fet amb rajola catalana.

 

Les façanes dels magatzems s'han arranjat i pintat amb una pintura específica per combatre l'ambient marí. Les portes dels locals s'han canviat i pintat i l'esplanada de les casetes s'ha pavimentat. Amb la reforma feta per l'Administració portuària les casetes han quedat més ben integrades en el conjunt de la façana del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.