10.10.16

La Generalitat impulsa jornades formatives sobre digitalització del comerç adreçades a botiguers i comerciants


Imatge de la jornada formativa


 

La Direcció General de Comerç del Departament d'Empresa i Coneixement ha posat en marxa avui un programa de jornades formatives que s'impartiran arreu del territori català, adreçades a professionals del retail, especialment botiguers i comerciants. L'objectiu d'aquestes jornades és conscienciar al sector comercial de la importància dels canvis en els hàbits de consum i de la necessitat d'adaptar les estratègies als valors i preferències del nou consumidor.

 

Sota el títol "Aposta per la digitalització del teu comerç! Jornada Comerç online: per on començo?", aquests tallers ofereixen pautes per a que els comerços i petits emprenedors captin les tendències i les oportunitats d'un sector en constant canvi; com és el Comerç electrònic. El programa de la jornada analitza qüestions com les oportunitats de l'eCommerce per al petit comerç, les botigues físiques connectades al món digital, la multicanalitat (i les estratègies offline i online), i l'emprenedoria en l'economia digital, entre d'altres.

 

La primera de les jornades, a càrrec del formador i digital manager, Lluis Serra, ha tingut lloc aquest matí a la seu d'Artesania Catalunya (c/. Banys Nous, 11. Barcelona), i ha comptat amb l'assistència d'una cinquantena de professionals del comerç, entre botiguers, representants d'associacions i dinamitzadors comercials. Al llarg del mes d'octubre, se celebraran tallers a Girona (17 d'octubre), Tortosa (19 d'octubre), Lleida (21 d'octubre), Manresa (24 d'octubre), i Tarragona (31 d'octubre).

 

Aquestes jornades s'emmarquen en la voluntat del govern català, a través de la Direcció General de Comerç, de professionalitzar i modernitzar el sector del comerç tradicional a Catalunya, amb la voluntat de fer-lo competitiu en un mercat cada cop més globalitzat, conscients de l'important paper del comerç urbà en el model comercial català.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.