26.10.16

La Demarcació de Carreteres de l’Estat modificarà dos accessos a la N340 després de reunir-se amb Unió de Pagesos

El passat mes d'agost, el Sotsdelegat del Govern accidental a Tarragona, Emilio Ablanedo, es va reunir amb els coordinadors territorials d'Unió de Pagesos tant del Camp de Tarragona com de Terres de l'Ebre. El motiu de la trobada, tal i com van recollir en el seu moment diferents mitjans de comunicació, era trobar solucions a la circulació dels tractors per les vies ràpides i els principals eixos viaris del territorio. Així, des de Terres de l'Ebre, concretament, demanaven poder crear la N-340 en diferents punts dels municipis de Camarles i El Perelló.

La Demarcació de Carreteres, sempre treballant per reduir al màxim la sinistralitat, ha apostat per facilitar dos accessos mitjançant el taquejat de negre i permetre, així, el creuament. Els accessos són als punts quilomètrics 1108+050 aproximadament, en connexió amb la N340a i al 1092+800 aproximadament, al camí del Filato.

En referència a aquesta acció, el Sotsdelegat del Govern accidental a Tarragona ha manifestat que "continuem treballant a la N340 atenent a les peticions del territori" i ha remarcat "la meva més ferma voluntat de continuar escoltant a tothom per tal de que la N340 sigui una via segura i útil al seu pas per la província de Tarragona".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.