21.10.16

El Consell Comarcal del Baix Ebre demana una subvenció de 125.400 euros per formar 30 joves en situació d’atur

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat avui sol·licitar una subvenció de 125.400 euros al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat per dur a terme el 2017 el programa Joves per l'Ocupació, que impulsa el Servei d'Ocupació de Catalunya. En concret es proposen dues actuacions de formació: un curs d'operacions bàsiques de restaurant i bar, d'una durada de 230 hores; i un altre de soldadura amb elèctrode revestit i soldadura MAG/MIG, d'una durada de 250 hores. Les dues accions podrien beneficiar 30 joves desocupats amb baixa qualificació d'edats compreses entre els 16 i els 25 anys.

El ple també ha aprovat el conveni de col·laboració a signar amb l'Institut Català de la Salut per implementar al Baix Ebre l'aplicació informàtica "Salut+Social", un projecte que aposta per una millor coordinació entre els professionals sanitaris de les ABS de la comarca amb els tècnics dels serveis socials del Consell Comarca. L'objectiu és prestar una millor atenció als usuaris d'aquests serveis, posant especial èmfasi en els pacients de malalties cròniques, però també en els col·lectius de gent gran que viu sola i el d'infants en situació de vulnerabilitat social.

Així mateix, la Corporació donat llum verda al model de conveni de col·laboració a signar entre el Consell Comarcal i els ens locals que ho sol·licitin per al finançament del transport escolar no obligatori i post obligatori del curs escolar 2016/2017.

El plenari també ha autoritzat una despesa plurianual, per als exercicis 2016-2017, per un import total de 930.652,70 euros per a finançar la inversió de l'obra dels col·lectors en alta de connexió dels Reguers al sistema de sanejament de Tortosa-Roquetes. De l'import total, 50.000 euros corresponen a l'exercici d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.