18.10.16

Acord per Godall denuncia el desgavell i falta de rigor del govern municipal de PSC-PP

El portaveu del grup municipal Acord per Godall, Alexis Albiol, ha denunciat, una vegada més, 'la manca de transparència i de rigor del govern municipal del PSC-PP de Godall. Governen com si l'Ajuntament fos la seva finca particular, amb actituds pròpies de la vella política, fet que els porta a cometre despropòsits com convocar de manera irregular el Ple'.
 
Albiol ha explicat que Acord per Godall va registrar un recurs de reposició per no convocar el darrer Ple Municipal amb dos dies d'antelació, tal com és obligatori, segons la Llei de bases i règim local 7/1985. Així, el passat 7 d'octubre, al voltant de les 20.00 h, el govern municipal format per PSC-PP, va notificar a l'únic grup de l'oposició, Acord per Godall, que la convocatòria de la Sessió Ordinària del Ple se celebraria el dilluns 10 d'octubre a les 20.30 hores. El Ple no es va portar a terme perquè la Llei 39/2015 fixa que els dissabtes es consideren inhàbils, i tal com reconeixia la mateixa alcaldessa en un acord de resposta al recurs 'no s'havia convocat ni en temps ni forma correctes'.
 
Albiol, després de manifestar que 'és incomprensible que el secretari de la corporació no conegui l'aplicació d'aquesta Llei', ha reivindicat la necessitat del compliment dels terminis. 'Necessitem tenir temps per preparar el temes inclosos a l'ordre del dia i analitzar la possible documentació que ens faciliti l'equip de govern sobre els temes a debatre', ha afirmat el regidor.
 
El dimarts, 11 d'octubre, l'equip de govern PP-PSC va convocar de nou el Ple per al divendres 14 d'octubre, fet que va portar el grup Acord per Godall a presentar un nou recurs de reposició per entendre que la convocatòria s'havia tornat a fer malament. El Ple, però, aquesta vegada es va celebrar malgrat l'oposició d'Acord per Godall.
 
Ara, Acord per Godall està valorant les accions a seguir a partir d'aquest punt, a causa de la falta de rigor de l'equip de govern i les continues vulneracions de dret que es troben els representants d'aquest grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.