En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

19.9.16

Montsià Actiu analitza les claus per a la gestió del sòl industrial i per a una formació ocupacional de qualitat

El Consell Comarcal del Montsià, a través de Montsià Actiu, organitza el divendres 30 de setembre la segona sessió sobre Desenvolupament Local, que se centra en El foment de l'activitat econòmica: suport a l'empresa i gestió del sòl industrial i que té com a objectiu la valorització dels recursos propis per al desenvolupament del teixit productiu i la cerca de noves vies per a la millora del sòl industrial de la comarca del Montsià.

La finalitat d'aquesta jornada és la posada en comú d'experiències d'agents públics, socials i empresarials per a la reflexió i la recerca d'estratègies integrals que condueixin a una reactivació econòmica i ocupacional de la comarca. L'acte compta amb les intervencions de la Sra. Dolors Paniagua, gerent a Catalonia Trade & Investment; el Sr. Alfons Garcia, Alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i el Sr. Joan Ramon Benaiges, gestor de l'empresa pública Idetsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.