En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

30.9.16

L'Agència Catalana de l'Aigua millora el sanejament del Baix Ebre amb l'activació de la depuradora de Benifallet


Benifallet

Decantador de la depuradora de Benifallet

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat en servei la depuradora de Benifallet, a la comarca del Baix Ebre. La planta, que ha suposat una inversió propera al milió d'euros, té una capacitat de 285 m3/dia, equivalent a una població de 1.615 habitants. La depuradora de Benifallet és de tipus biològic amb procés de nitrificació amb fangs actius per aeració perllongada.

 

A més de tractar les aigües residuals generades al municipi, la seva posada en servei contribuirà a la millora mediambiental del riu Ebre. Cal tenir en compte que aquesta és la depuradora 503 activa a Catalunya. Amb aquesta xifra de plantes en servei es garanteix el sanejament al 97% de la població catalana.

 

Sanejament al Baix Ebre

 

Actualment hi ha nou depuradores actives a la comarca del Baix Ebre (Tortosa-Roquetes, Deltebre, l'Ampolla, l'Aldea, l'Ametlla de Mar, el Perelló, Camarles i Marina Sant Jordi), a més de la ja esmentada en aquest comunicat. Les depuradores actives a la comarca garanteixen el sanejament del 91% de la seva població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.