En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

19.9.16

Conveni sobre Turisme entre València i Catalunya, a partir de la reunió de la Mancomunitat amb Colomer i Aregio

MANCOMUNITAT TAULA DEL SENIA�� Oficina: Pl. Sant Miquel, 3 – 12300 MorellaCIF P4300069Dwww.tauladelsenia.orginfo@tauladelsenia.org�� ����������

MANCOMUNITAT TAULA DEL SENIA�� Oficina: Pl. Sant Miquel, 3 – 12300 MorellaCIF P4300069Dwww.tauladelsenia.orginfo@tauladelsenia.org�� ����������

Avui s'ha signat al Palau de la Generalitat, a València, el Conveni Marc entre la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya en matèria de Turisme, per part de Francesc Colomer, secretari autonòmic i president de l'Agència Valenciana del Turisme, i Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La signatura del document s'ha fet en presència dels Presidents de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, assistint també el President de la Mancomunitat Taula del Sénia Rhamsés Ripollés, i després de la reunió de treball que ha hagut a València sobre el Corredor Mediterrani.

L'origen d'aquesta signatura va ser la visita a les oliveres mil·lenàries del Territori Sénia i posterior reunió de treball de la Mancomunitat Taula del Sénia amb Francesc Colomer, secretari autonòmic de turisme de la Generalitat Valenciana, i el seu homònim Joan Aregio, secretari d'empresa i competitivitat de la Generalitat de Catalunya.

Davant la problemàtica comuna dels pobles de la Mancomunitat, situats als dos costats del riu Sénia, es va plantejar la possibilitat d'establir vincles de col·laboració entre els dos Governs, al constatar que comparteixen espais i productes turístics que conviuen en una mateixa zona cultural i lingüística i que a més té la voluntat de treball conjunt.

A més de destacar la importància de l'acte de signatura del Conveni Marc, els dos signataris han posat com a exemple clar de la col·laboració a establir entre els dos governs, l'art rupestre llevantí i les oliveres mil·lenàries del Territori Sénia.

 

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.