En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

28.9.16

Comencen els cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre amb 350 alumnes inscrits

Un total de 350 alumnes s'han inscrit als cursos de català 2016-2017 que imparteix el Consorci per a la Normalització Lingüística a Amposta, Gandesa, Móra d'Ebre i Tortosa.

Durant el mes de setembre s'han iniciat un total de tretze cursos presencials, dos cursos de nivell C2 (superior) a distància i el curs en línia Parla.cat semipresencial en els graus dels nivells intermedi i de suficiència a les quatre capitals de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

El mes d'octubre s'iniciaran altres tres cursos presencials, concretament a les poblacions de l'Ametlla de Mar i Jesús (Baix Ebre), i a la Sénia (Montsià)). El pròxim mes de novembre començaran dos cursos presencials més a Móra d'Ebre.

Tota aquesta oferta formativa la imparteix el personal tècnic del Centre de Normalització de les Terres de l'Ebre (CNLTE), mitjançant el Servei Local de Català de Tortosa i els serveis comarcals de català del Montsià, la Terra Alta, el Baix Ebre i la Ribera d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.