En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

24.5.16

Visita territorial de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, a les Terres de l'Ebre

a consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, es traslladarà demà a les Terres de l'Ebre, on visitarà l'Institut de Camarles i l'Escola Mestre Josep Roncero i Pallarès a Freginals, i també presidirà la XXII Trobada de Corals d'Educació Secundària a Tortosa. Ho farà acompanyada del delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i de la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid.

Així doncs, la consellera Meritxell Ruiz començarà la seva visita territorial a les 10,30h a l'Institut de Camarles, on farà un recorregut per les instal·lacions del centre educatiu, conjuntament amb l'alcalde de la localitat, Ramon Brull, i la directora de l'institut, Carme Sabater.

A les 12h la consellera d'Ensenyament es traslladarà a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, on presidirà la XXII Trobada de Corals d'Educació Secundària, en què hi participaran un total de vuit centres educatius, acompanyats de l'Orquestra de l'Escola i del Conservatori de música de Tortosa dirigida per Jordi Bonilla.

Finalment, la titular d'Ensenyament a les 13,30h arribarà a l'Escola Mestre Josep Roncero i Pallarès, que pertany al ZER Montsià, on visitarà les instal·lacions del centre educatiu acompanyada de l'alcalde de la població, Josep Roncero, de la directora de l'Escola, Montserrat Roig, i del director del ZER Montsià, Joan Carles Galve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.