En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

19.5.16

Vinebre convoca la 34a edició del Premi de narrativa Ribera d'Ebre, dotat amb 3.000 euros

L'Ajuntament de Vinebre, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, ha convocat la 34a edició del Premi de narrativa Ribera d'Ebre, dotat amb 3.000 euros. Es tracta d'un certamen literari en llengua catalana, amb una llarga trajectòria, que en les seves més de tres dècades d'història ha premiat obres d'escriptors com Andreu Carranza, Pilar Romera o Jesús Maria Tibau, entre molts altres.

Es poden presentar originals fins al proper 27 de maig. Les bases especifiquen que tots els treballs presentats, d'entre 75 i 150 fulls d'extensió, han de ser escrits en llengua catalana i inèdits, a més de no haver estat guardonats en altres convocatòries similars.

El veredicte i atorgament del premi tindrà lloc en el transcurs del sopar literari que el municipi organitzarà el 24 d'agost. L'Ajuntament de Vinebre, a més, tindrà els drets de publicació de l'obra, editada per Cossetània Edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.