En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

7.5.16

Presenten la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum de Móra d'Ebre al Fòrum de Literatura del Món Rural d'Ulldecona

Ulldecona ha celebrat avui el I Fòrum de Literatura del Món Rural, impulsat per l'entitat Terra de Cruïlla, amb el suport de la Lliberaria Serret, el Museu de la Vida Rural, Òmnium Cultural i l'Ajuntament d'Ulldecona. En el marc d'aquest fòrum El Fòrum ha tingut lloc la presentació de la Fira Llibre Ebrenc i de la Fira Litterarum de Móra d'Ebre, per part del director de Litterarum, Albert Pujol.

Pujol ha explicat la trajectòria d'aquests certàmens literaris i la seua evolució fins al dia d'avui. Ha destacat que en l'actualitat la Fira del Llibre Ebrenc és una realitat plenament consolidada i un motor de diverses iniciatives de promoció i foment de la indústria editorial del territori.

Altrament, el director de Litterarum, ha explicat que aquesta fira d'espectacles literaris, que enguany compleix 9 anys,s'ha convertit en un veritable aparador per a programadors privats i institucionals d'espectacles de tota mena que tenen en la literatura catalana la seua base.

Ambdós certàmens se celebraran a Móra d'Ebre el darrer cap de setmana de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.