En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

2.5.16

Norma Pujol Farré serà la nova coordinadora territorial de Joventut en substitució de Teresa Marcelino

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, i la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, presenten la nova coordinadora territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre, Norma Pujol Farré.

L'acte tindrà lloc demà dimecres, 4 de maig, a les 10.00 hores, a la seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, c/ Montcada, 23 – Palau Abària, de Tortosa.

Norma Pujol (Flix 1988) és diplomada en Magisteri d'Educació Musical per la Universitat de Lleida i Postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha exercit des del 2009 com a mestra en diverses poblacions de Catalunya i, en l'actualitat, a la ZER Ebre. 

Vinculada amb els joves per professió, també és voluntària en entitats del món de l'esport i del lleure; a més, de pertànyer a diverses associacions culturals i, actualment, és regidora de Joventut, Esports i Cultura a l'Ajuntament de Flix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.