En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

5.5.16

MANIFEST DEL CONSELL D’ALCALDES DEL MONTSIÀ I PORTAVEUS DELS GRUPS POLÍTICS DEL CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ

El Consell d'Alcaldes del Montsià, conjuntament amb els portaveus dels grups polítics del Consell Comarcal del Montsià lamentem molt sincerament els fets ocorreguts el proppassat dia 29 d'abril a la festa dels correbous de la Festa Major del Mas de Barberans

Condemnem qualsevol tipus de violència, vingui d'on vingui, i en qualsevol àmbit, ja sigui festiu, lúdic, social, cultural o esportiu.

La Festa dels Bous forma part de les festes i tradicions dels pobles del Montsià les quals s'organitzen amb estricta subjecció a la normativa de la llei 34/2010 de la Generalitat de Catalunya.

La diversitat cultural d'un país ens fa créixer com  a societat i el respecte pels diferents posicionaments davant d'un fet concret ens reafirma com a societat democràtica i plural.

Instem al Govern de la Generalitat a prendre les mesures adients en defensa de la nostra festa dins d'un marc de respecte i convivència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.