En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

6.5.16

L’Ajuntament de Tortosa, amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, impulsa dos menjadors infantils per als períodes de vacances escolars

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el director de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a les Terres de l'Ebre, Enric Dalmau, en representació de l'Obra Social "la Caixa", han signat avui un conveni per afavorir el desenvolupament del projecte de dos menjadors infantils a la ciutat per als períodes de vacances escolars.

Els dos menjadors es faran a les escoles de la Mercè i de Ferreries i acolliran 145 infants durant el mes de juliol procedents dels diferents campus d'estiu que es fan al municipi, en el marc del programa socioeducatiu 6/16, adreçat a infants i joves d'entre 6 i 16 anys i les seves famílies en situació de dificultat econòmica. Durant el mes d'agost, al voltant de 70 xiquets i xiquetes podran gaudir d'un àpat i dues hores d'activitats complementàries a les esmentades escoles. Al desembre, durant les setmanes en què no hi ha període lectiu, hi haurà servei de menjador i activitats per a un total de 145 infants.

El cost d'aquests menjadors és de 35.000 euros, dels quals 23.000 seran assumits per l'Ajuntament de Tortosa, 8.000 per l'Obra Social "la Caixa", i 4.000 per la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.