En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

9.5.16

LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI I FUNDACIÓN MAPFRE S’UNEIXEN PER PROMOURE LA INTEGRACIÓ DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT


La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha signat un acord de col·laboració per participar al programa "Junts Ho Podem Fer-Juntos Somos Capaces", que promou Fundación MAPFRE des de l'any 2010 amb l'objectiu d'impulsar la inserció laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental, col·lectiu en risc d'exclusió social.

En aquest marc, el centre educatiu identificarà el lloc idoni perquè una persona amb discapacitat psíquica realitzi un període de pràctiques pre-laborals que li permeti adquirir experiència en un entorn de treball real.

S'espera que aquesta iniciativa sigui una experiència enriquidora, no només per a aquesta persona, sinó també per als treballadors i estudiants.

Des de la seva posada en marxa a Catalunya, el programa "Junts Ho podem Fer-Juntos Somos Capaces" ha aconseguit que les federacions vinculades a la discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental en aquesta Comunitat hagin signat un conveni de col·laboració per desenvolupar accions d'ocupació amb un recolzament en l'empresa

Entitats vinculades a les comarques de Tarragona com Down Tarragona, Fundació Privada Santa Teresa, Fundació Privada Onada, Fundació Gentis i Aprodisca, entre d' altres, han aconseguit que en aquesta comunitat el programa "Junts Ho Podem Fer- Juntos Somos Capaces" hagi donat suport a 320 persones que han tingut una oportunitat laboral, contribuint així a la normalització del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental.

En la signatura del conveni, celebrada el divendres 6 de maig en el rectorat de la Universitat Rovira i Virgili, han participat el Dr. Josep Anton Ferré, rector d'aquesta Universitat; i Joaquim Teixidó, director territorial de MAPFRE a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.