En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

5.5.16

La 14a Festa de les Cigonyes homenatja els 177 nens i nenes nascuts durant el 2015 a la Ribera d’Ebre

Un any més, la Reserva Natural de Sebes de Flix, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, organitza una nova edició de la Festa de les Cigonyes. Un esdeveniment amb el qual homenatjarà els 177 nens i nenes que han nascut a la comarca durant el 2015 i que, des de fa un parell d'anys, es reparteix en les dues jornades d'un mateix cap de setmana.

Com a prèvia, ja aquest mateix divendres 6 de maig, a dos quarts de vuit de la tarda i a la sala Ca Don Ventura de Flix, s'impartirà la xerrada "Iniciació al running. Experiències personals". Les convidades són Pilar Rus, campiona de Running Series de les Terres de l'Ebre, i Mireia Sosa, campiona de Catalunya de Marató.

Dissabte 7 de maig a les deu del matí serà el torn de la tercera edició de la Cursa de les Cigonyes. La prova, amb modalitat de 5 i de 10 quilòmetres, proposa un circuit per dins de la reserva natural. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.