En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

5.5.16

FORUM DE LITERATURA DEL MÓN RURAL

Casa de la Vila d'Ulldecona. Saló de plens.

10.30 h- 13.30 h.

 Benvinguda institucional, a càrrec de Núria Ventura, alcaldessa d'Ulldecona, Carles Duarte, president de la Fundació Carulla, Josep Moragrega, president d'Òmnium Terres de l'Ebre i dels organitzadors de Terra de Cruïlla. 

 Presentació de les bases del Premi de Literatura del Món Rural Serret - Terra de Cruïlla, per part d'Octavi Serret, promotor del premi.

 Presentació de Col·leccionistes dels oblits. Una mirada plural al patrimoni, de Marta Farré, nou volum de la Col·lecció Museu Vida Rural, guanyador de la Beca Maria Font de Carulla de recerca etnològica.

 Projecció de l'audiovisual Absències del Museu de la Vida Rural.

 Presentació de la Fira Llibre Ebrenc i de la Fira Litterarum de Móra d'Ebre, per part del seu director l'Albert Pujol.

 Presentació del projecte Patrimoni oblidat, memòria literària, impulsat per l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana a càrrec de Josep Santemases.

 Un cas d'èxit: el projecte d'un Estiu al Priorat, un projecte d'autofinançament, per part de Pilar Garriga.

 Trobada d'escriptors amb una taula rodona sobre la literatura del món rural. Moderada per Jordi Llavina, director de la Col·lecció Museu Vida Rural de l'Editorial Barcino. Amb la participació dels escriptors Pep Coll, Joan Todó, Jesús Ma Tibau, Emigdi Subirats i Amàlia Roig.

 Clausura, foto col·lectiva i signatura de llibres per part dels autors participants.

13.30 h- 14.15 h. 

 Lectura pública de fragments de literatura del món rural, a la Plaça d'Ulldecona, amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.