En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

19.5.16

Exposició al Museu de Tortosa


Del 20 de maig al 19 de juny es podrà visitar a la Sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa  l'exposició Paisatges de llarga expressió del fotògraf Kiu Photography, produïda pel Museu de les Terres de l'Ebre en el marc de la convocatòria per a la producció d'exposicions fotogràfiques de l'any 2015.

L'exposició, amb una vintena d'imatgess, mostra paisatges, tant diürns com nocturns, del delta de l'Ebre i de la Terra Alta des d'una perspectiva diferent, subtil i, fins i tot, surrealista. Paisatges de bellesa singular amb una gran varietat de colors i textures que revelen un caràcter i una natura única. Un diàleg amb el moviment, la llum, els estels i l'aigua que amaga els secrets del pas del temps en un embolcall de caràcter fantàstic.

"La tècnica de llarga exposició fotogràfica és una font d'inspiració que em permet revelar la relació entre el món exterior de la natura i el món interior dels somnis, dels pensaments i de les emocions. 

Aquest procés o tècnica em permet capturar el rastre que deixa el pas del temps sobre els paisatges. No és un instant decisiu, sinó el rastre que aquest deixa al seu pas". Aquest és un petit fragment de la descripció que el fotògraf Jordi Canalda, conegut com a Kiu Photography, fa de l'exposició que s'inaugurarà el pròxim divendres 20 de maig al Museu de Tortosa.

A l'acte inaugural, Kiu Photography realitzarà una breu presentació de la mostra i la tècnica de la llarga expressió i una visita comentada  per conèixer les localitzacions de les fotografies.  Taller d'iniciació a la fotografia nocturna a càrrec de Kiu Photography

Data: 11 de juny

Lloc: Sala Polivalent del Museu de Tortosa

Hora: 19.00 h

Amb motiu de l'exposició  Kiu Photography (Jordi Canalda) ens presentarà en aquest taller les diferents tècniques fotogràfiques aplicables a la fotografia nocturna així com els mitjans necessaris per treballar-hi. En acabar, i acompanyats pel fotògraf, us proposem posar en pràctica els 
coneixements adquirits en algun espai de la ciutat. La fotografia nocturna és una de les disciplines més espectaculars, tot un repte, amb resultats sorprenents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.