En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

11.5.16

El TEDxAmposta supera les expectatives i aplega més de 350 persones a l’auditori de la Lira Ampostina

El TEDxAmposta, que enguany estrenava llicència de nivell superior amb més públic, més voluntaris, més ponents i més pressupost, va superar dissabte les expectatives marcades i va aplegar a l'auditori de la Lira Ampostina 350 persones d'arreu de les Terres de l'Ebre. De fet, des de l'organització es vol destacar precisament aquest element territorial. "S'han mesclat assistents, voluntaris, organitzadors i partners de totes les comarques de l'Ebre perquè el que volem demostrar és que units som més forts que si pensem en clau local. La xarxa de talent territorial és un dels valors més importants del TEDxAmposta", va manifestar el llicenciatari del TEDxAmposta i mestre de cerimònies de l'acte, Joan Estellé des de l'escenari.

L'increment d'inscripcions els dos últims dies va fer que s'haguessin de reforçar els voluntaris i dedicar recursos extra per compensar-ho. Però des de l'organització s'ha valorat molt positivament el creixement de l'esdeveniment i la manera com es va desenvolupar l'acte. Per conèixer l'opinió dels assistents, l'organització ha enviat una enquesta interna perquè puguin opinar, aportar noves idees de cara a properes edicions i puntuar els ponents. De moment, els 12 que van intervenir dissabte han obtingut una nota mitjana de 4,4 sobre 5. "Ara que ja tenim una certa marca podem atraure ponents de més nivell de cara properes edicions", afirmen els organitzadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.