En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

13.5.16

El comerç de Riba-roja es posa les piles en matèria de dinamització, xarxes socials i oportunitats de negoci

Els botiguers de Riba-roja d'Ebre comencen a despertar el sector del comerç al municipi i s'activen en dinamització, xarxes socials i oportunitats de negoci. Així ho destaca el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, que assenyala com un dels objectius principals la necessitat d'ampliar la clientela de fora del poble. Un fet que es pot aconseguir "cridant l'atenció del turisme i també buscant mercats exteriors, en altres municipis de la comarca", indica.

Des de l'Ajuntament, amb la col·laboració de PIMEC Comerç, ja fa mesos que lluiten per reactivar el sector amb xerrades sobre qüestions interessants de cara als comerciants. La darrera va ser el passat 5 de maig, titulada Comerç i xarxes socials: com passar del "m'agrada" a vendre més, i va anar a càrrec de Núria Fenoll, community manager a Nuwa Agència digital. De fet, se n'acostuma a organitzar una cada mes o mes i mig, i la propera ja es prepara per a mitjans de juny. Al llarg del curs se n'hauran realitzat una desena i es tornaran a programar passat l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.