En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

17.5.16

El casal d'estiu de Riba-roja donarà feina a més d'una desena de joves del municipi

L'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre, un any més, tornarà a ocupar més d'una desena de joves del municipi al casal d'estiu, on realitzaran tasques de monitor i ajudant de monitor. Poden optar-hi tots els joves d'entre 16 i 29 anys, tant si tenen formació en aquest aspecte com si no, ja que en funció de les seves habilitats se'ls poden assignar diferents ocupacions.

Els interessants han d'adreçar, durant el mes de maig, el seu currículum vitae i una proposta d'activitat per realitzar amb infants a l'Ajuntament o bé a l'adreça joventut@riba-roja.cat.

Pla Local de Joventut

Amb aquesta mesura, que forma part del Pla Local de Joventut, el consistori "manté l'aposta de donar feina als joves", remarca el regidor de Joventut, Francesc Esteve, "sobretot a aquells que es vulguin iniciar en professions relacionades amb els més petits". I és que, per molts, aquesta és la seva primera experiència en el món laboral.

El casal, com és habitual, aplegarà nens i nenes en tres torns de dues setmanes, durant les quals podran gaudir d'activitats d'esport i lleure. Tenint en compte aquesta organització, i com també s'ha fet altres anys, els monitors aniran rotant per tal que la majoria dels que hagin sol·licitat aquesta feina tinguin l'oportunitat de dur-la a terme.

Als monitors, a més, cal sumar-hi la contractació d'un altre jove, adequadament format, com a socorrista per a la piscina municipal durant l'estiu, i també dels que s'encarregaran del programa Nits d'Estiu, en què el poliesportiu obre les seves portes a la nit perquè el joves puguin practicar diversos esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.