En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

10.5.16

Dolores Rodríguez rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya


Dolores Rodríguez rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, Rosanna Fatsini, ha entregat aquest migdia la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Dolores Rodríguez. Al lliurament, que ha tingut lloc al domicili de l'homenatjada, també hi ha assistit amics i familiars.

 

Dolores Rodríguez i Dedieu va néixer el 15 de maig de 1916 a Bossòst. Va cursar estudis de mecanografia, taquigrafia i càlcul mercantil a Tortosa, a l'Acadèmia Cots. Va regentar una merceria a la població de Jesús i Maria, durant uns 30 anys. Té 2 fills, 7 néts i 9 rebesnéts.

 

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.