En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

23.5.16

Conveni per al desenvolupament dels projectes de la gent gran de Móra d'Ebre

Aquest matí ha tingut lloc a l'Ajuntament de Móra d'Ebre l'acte de signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre i la  Fundació Bancària Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona (la Caixa) per al desenvolupament dels projectes de la gent gran de la població.

El conveni determina que la fundació bancària es compromet a impulsar les activitats i els projectes adreçats a la gent gran del municipi en els àmbits de la promoció de la salut i el benestar, el desenvolupament personal i el cicle vital, i la formació en matèria d'informàtica i comunicació (TIC). L'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Associació de Jubilats i Pensionistes es comprometen a potenciar, informar i col·laborar en el desenvolupament de les activitats i els projectes que impulsa la fundació bancària, facilitant el suport necessari per executar-los correctament. 


la vigència del conveni es perllongarà fins al 31 de desembre de 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.