En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

16.5.16

Acte de llirament del VII Premi Treballs de Recerca sobre la Ribera d'EbreDivendres, 20 de maig a les 18:00h, al Casal Musical Joan Baptista de Flix, tindrà lloc l'acte de lliurament del VII Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre. Els tres finalistes de l'edició d'enguany són: Ivan Navarro González amb el treball "Anàlisis, efectes i proposta d'alternatives al monocultiu industrial de Flix"; Montserrat Ferrús Salvadó amb el treball "La toponímia asconenca en l'obra de Carmel Biarnès i Andreu Carranza, proposta de rutes literàries"; i Andreu Mur Suñe amb el treball "Eco-economia, invertir per conservar". Els tres finalistes són alumnes de l'Institut de Flix i tindràn un màxim de quinze minuts per presentar el seu treball al públic assistent i als membres del jurat.

Durant la deliberació del jurat, que està constituït per Ventura Castellvell, Mireia Grangé i Joaquim Rosset, tots tres membres de la junta del CERE, tindrà lloc un breu concert de dos peces  musicals a càrrec  dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Flix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.